Handige bloemschik tips waar je echt wat aan hebt: deel II

0
335

Bloemen schikken is zeker een kunst, maar met deze bloemschiktips kun je bloemstukken zo goed maken als de profs! Wij hebben speciaal oor jou een paar bloemschiktips verzameld die alle bloemen er beter uit zullen laten zien.

Tip 1: Maak een toren van bloemen

Maak deze uitstekende toren van bloemen met gewoon een paar verschillende grootte potten en ook uw optie van bloesems of natuurlijke kruiden! Dit is uitstekend voor een patio of dek dat net iets meer extra nodig heeft.

Tip 2: Kies één grote bloem of groep bloemen voor binnen

In plaats van de traditionele vaas met bloemen, denk buiten de vaas (of liever binnen de vaas), en kies één grote bloem of groep bloemen om binnen in een cilindervaas of glas te zetten. Gebruik stenen om de bloem(en) rechtop te houden, en voeg net genoeg water toe om de stelen doorweekt te houden.

Tip 3: Haal al je creativiteit uit de kast
Alles waar water in kan, is goed! Zelfs een blikje kan een mooie manier zijn om bloemen in te zetten.

Tip 4: Gebriik bloemschuim

Gebruik voor vreemd vormgegeven containers steekschuim om vormen te maken die anders zeker moeilijk zouden zijn. Bloemen schuim helpt ook in elke soort van bloem houder of container die niet duidelijk om verhoging en dramatisatie te ontwikkelen om bloesems die zeker zou zijn of anders tot de zijkant. Het kan snel worden teruggebracht tot elk type van vorm of dimensie die u wenst, waarna je gewoon verzadigen in water voor 20-30 minuten voorafgaand aan het starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in