Hoe begin je met een eigen tuin?

0
388
mooie tuin in de zomer

Wil je een eigen tuin op een groot stuk grond? Lees dan vooral even onze tips. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om te beginnen.

Professionele tuinman inhuren

Ten eerste kun je een stuk grond kopen dat dicht bij uw huis ligt of u kunt een stuk grond kopen dat ver weg van uw huis ligt. In beide gevallen moet u overwegen een professionele tuinman in te huren om u te helpen met de klus.

Kies voor een ervaringsdeskundige

Als u een professionele tuinman gaat inhuren, moet u overwegen er een te zoeken die ervaring heeft op dit gebied. U kunt uw buren vragen om aanbevelingen. U kunt ook online kijken voor lokale tuinieren diensten. Zorg ervoor dat u een professionele tuinman kiest die de ervaring en expertise heeft die nodig zijn om de klus te klaren.

Maak een lijst met dingen die je wil laten groeien

Zodra u een professionele tuinman hebt ingehuurd, kunt u aan de slag met het project. Je moet beginnen met het maken van een lijst van alle dingen die je wilt laten groeien in je tuin. U kunt bloemen, fruit, groenten, kruiden en sierplanten. U kunt ook andere dingen zoals bomen, struiken, enz. Zodra je een lijst hebt gemaakt van alle dingen die je in je nieuwe tuin wilt laten groeien, kun je beginnen met het planten van de zaden of de planten.

Gebruik de juiste voedingsstoffen

Je moet er altijd voor zorgen dat je de planten in de juiste grond plant. Als je ze in de verkeerde grond plant, kunnen ze doodgaan. De grond moet rijk zijn aan voedingsstoffen. Als je niet over de juiste grond beschikt, moet je overwegen er een te kopen. Je kunt ook wat compost aan de grond toevoegen.

Gebruik kunstmest

Je moet ook overwegen om kunstmest aan de grond toe te voegen. Je kunt commerciële meststof gebruiken of organische meststof. Organische meststof is veel gezonder dan commerciële meststof. U moet ook overwegen om de planten op de juiste plaats te planten. Als u bijvoorbeeld tomaten plant, moet u deze aan de zuidkant van de tuin planten.

Tip: geef regelmatig water

Nadat je de planten in de tuin hebt geplant, moet je ze regelmatig water geven. Door de planten regelmatig water te geven, zullen ze groeien en bloeien. U moet ook onkruid uit de buurt van de planten houden. U kunt dit doen door onkruidverdelger te gebruiken of u kunt het onkruid er gewoon uittrekken.

Planten kopen of kweken?

Als u van plan bent om een grote tuin aan te leggen, is het beter om de planten te kopen dan ze thuis te kweken. Het kopen van de planten zal u toelaten om geld te besparen. U moet ook de planten kopen die geschikt zijn voor uw tuin. Als u bijvoorbeeld van plan bent tomaten te kweken, kunt u beter tomatenplanten kopen in plaats van tomaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in