Tien geweldige tuinideeën voor Halloween

0
167

Halloween komt dichterbij; tijd om alles griezelig te maken voor de hele buurt. Hoewel vasthouden aan de klassieke ontwerpen soms wel helpt, waarom zou je voor deze Halloween niet eens wat anders doen? In plaats van vast te houden aan de dingen die wel werken, is het tijd om na te denken over het maken van iets nieuws waarmee je opvalt ten opzichte van de rest van het huis in de buurt. Bij deze 10 geweldige tuinideeën voor Halloween!

1 – Tuinborden

Als je horrorfilms uit het verleden hebt gezien, heb je misschien gezien hoe het tuinbord eruitzag in de buurt waar het spookhuis stond. Dus waarom zou je dit idee niet proberen om het Halloween klimaat van je huis te verhogen?

2 – Gloeiende ogen

Enge ogen met glowsticks zijn een match made in heaven. Als je ze ’s nachts op het raam plakt, zal iedereen die ernaar durft te kijken bang zijn.

3 – Vleermuizen ophangen

Dit is het klassieke Halloween idee dat de tand des tijds heeft doorstaan. Je kunt hier googly eyes of woede toevoegen, afhankelijk van je keuze. Een traditioneel DIY idee, je kunt ze aan de bomen hangen om iedereen die er naar kijkt bang te maken. Je kunt extra details aan de vleermuis toevoegen om hem er authentiek uit te laten zien.

4 – Gazonspook

Wil je iets memorabels maken dat veel tijd en energie vergt? Maak spoken van 2 voet van oud papier of doek rond het huis, en bedek ze dan met een wit laken. Je kunt ze zo groot maken als je wilt. Het laatste wat je met ze wilt doen is ze menselijk laten lijken; je kunt een touw om hun lichaam binden om ze de vorm van een mens te geven. Zet ze uiteindelijk naast de boom onder een lampje.

5 – Kartonnen figuur

Heb je weinig tijd, haal dan een kartonnen figuurtje van een spook of stripdier en plaats ze naast de lampjes in de tuin, ze zullen zeker de aandacht trekken van iedereen die er een glimp van opvangt.

6 – Spinnenweb

Grote reuzenspinnenwebben rond de boom of het voorgazon van het huis boven de lampjes zullen een griezelig gevoel in de plaats creëren. Je kunt ook overstappen op een gigantisch spinnenweb om aan de voor- of achterkant van het huis een griezeliger omgeving te creëren.

7 – Reusachtig tentakelmonster

Gigantische tentakelmonsters of slangen zijn een populaire manier om de tuin te bedekken. Ze zijn er meestal in grote maten, met een nutsgat riool aan het eind van het monster. Ze zijn eenvoudig te krijgen en zullen een grote indruk op mensen maken.

8 – Omheining voor begraafplaatsen

Eenvoudig, maar effectief. Vervang de gemiddelde houten schutting door een kerkhofschutting om een perfecte illusie rond het huis te creëren.

9 – Zombies

De wereld kan niet genoeg zombies krijgen, dus haal wat zombiesilhouetten en zet ze recht boven een lichtbron of erachter. Zolang ze zichtbaar zijn voor de ogen op de weg, hoef je je nergens zorgen over te maken.

10 – Grafstenen

Als je een begraafplaatshek rond het huis toevoegt, ga dan nog een stap verder en voeg wat grafstenen toe rond het paleis. Je kunt er iets grappigs over schrijven of ze angstaanjagend maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in