Tuinhuis met sedumdak: voor een toename in de biodiversiteit

0
330
sedumdak

Meer vierkante meters in huis realiseren, maar is verhuizen voor jou geen optie vanwege het beperkte woningaanbod en de hoge huizenprijzen? Een tuinhuis is een aantrekkelijke oplossing voor dit probleem. Je hoeft niet te verhuizen én je creëert extra vierkante meters. Bovendien is een houten bijgebouw op maat te maken en conform jouw wensen en budget te realiseren. Laat een houten schuur of tuinkantoor ontwerpen en verzeker je van een uniek object tegen een concurrerende prijs.

Hierom kies je voor een tuinhuis

Een tuinhuis is om meerdere redenen een aantrekkelijke investering. Het is een verfraaiing van je tuin, want het zorgt voor een charmante uitstraling. Daarnaast is het een fijne ruimte om te ontspannen en creëer je extra opbergruimte voor bijvoorbeeld tuinmeubilair en fietsen. Niet geheel onbelangrijk: met een houten schuur neemt ook de waarde van je woning toe. Bovendien heb je altijd de keuze uit een tuinhuis in verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een kapschuur, blokhut of tuinhuis met puntdak.

Laat een houten schuur of tuinkantoor ontwerpen

Wil je geen standaard tuinkantoor of houten schuur in de tuin? Laat een uniek object ontwerpen door Gras en Groen. De professionals van dit bedrijf vertalen jouw wensen naar een sfeervol ontwerp. Ze denken mee over voldoende lichtinval, maar dragen ook zorg voor een perfecte afvoer van regenwater. Zo wordt het nog leuker om een dagje thuis te werken! Via de website kun je alvast inspiratie opdoen voor jouw buitenruimte. Behalve het ontwerp besteed je ook het plaatsen van een tuinkantoor of houten schuur uit aan Gras en Groen.

Vergroen je tuinhuis met een sedumdak

Wil jij je tuinhuis een groene uitstraling geven? Dit doe je met een sedumdak. Sedum is een vetkruid en verkrijgbaar in honderden soorten. Sedum houdt zichzelf in stand en heeft slechts weinig onderhoud nodig. Je bent het hele jaar verzekerd van een groendak en je levert een belangrijk steentje bij aan meer groen in de buitenruimte. Welke voordelen biedt een sedumdak nog meer?

  • Het dempt geluid uit de omgeving en daarom heb je zowel binnen als buiten meer rust;
  • Het verbetert de isolatie en resulteert daarom in een lagere energierekening;
  • Een sedumdak verkleurt mooi mee met de seizoenen;
  • Het verbetert de biodiversiteit en de opname van regenwater;
  • Het verzorgt voor verkoeling tijdens warme zomerdagen;
  • Het extra groen zorgt voor stressvermindering en verbetert het humeur.

Enthousiast over de mogelijkheden van sedum? Bestel een sedumdak pakket.

Bestel kant-en-klare sedumcassettes

Heb je geen groene vingers, maar wil je wel graag een groendak aanleggen? Dit is mogelijk dankzij de kant-en-klare sedumcassettes. Er is keuze uit verschillende pakketten: een lichtgewicht sedumdakpakket, waterbergend sedumdakpakket, click ’n go sedumdakpakket, sedum- en kruidendakpakket en het Intensief groendakpakket biodivers. Maak je keuze voor een van de sedumcassettes en laat het binnen vijf werkdagen bij je thuis afleveren. De bouwlagen uit elk pakket zijn eenvoudig door jouzelf te plaatsen. Dankzij de gedetailleerde beschrijving en instructievideo’s is een sedumdak snel aan te leggen.

Laat een groendak aanleggen door vakkundige hoveniers

Wil je zeker zijn van een correcte installatie van een groendak? Tegen een vaste prijs per vierkante meter is een sedumdak ook aan te leggen door de hoveniers van Gras en Groen. Op die manier wordt jou dit werk uit handen genomen en heb je nergens omkijken naar. Interesse in een sedumcassette? Bestel sedum online en laat je vooraf adviseren.