Welke tuintrends domineren 2021?

0
357
Primula farinosa

Wat zijn de tuintrends in 2021? Ik durf te wedden, dat we nog steeds de plantenbak en het tuinhuisje zullen hebben. Dat klopt, maar het tuinhuisje zal kleiner zijn gemaakt. In 2021 zullen we zeker een aantal nieuwe tuintrends hebben.

Deze tuintrends domineren 2021

We hebben een aantal tuintrends voor jou op een rij gezet. Een daarvan zijn flora of tropische planten. Dit dat vele soorten tropische planten in de tuin geïntroduceerd zullen worden. Zowel bloemen als heesters zullen de eerste keuze zijn.

Tuinfusie

De tuinfusie is een andere trend. Dit betekent dat we planten uit andere tuinen in de tuin zullen introduceren. Sommige van deze planten zullen invasief zijn, wat betekent dat ze hun eigen problemen zullen veroorzaken. Als je een tuin wilt hebben die groen blijft, moet je zeker kijken naar de mogelijkheden van tuinfusie.

De natuurlijke tuin

Ook de natuurlijke tuin zien we vaak. De natuurlijke tuin zal vrij klein in omvang zijn. Huiseigenaren die denken aan het planten van een aantal tropische planten in hun tuin zal behoorlijk teleurgesteld zijn. De reden hiervoor is dat tropische planten alleen in de zomer overleven en daarom zullen deze planten hun kleur verliezen en bruin en lelijk worden. Maar er zijn planten die meer geschikt zijn voor binnenshuis, die het hele jaar kunnen blijven staan en die meer acceptabel zullen zijn.

Cascading

Het cascading ontwerp is helemaal hip. Het cascade-design is die ene trend waar je momenteel niet om heen kan. Dit zal betekenen dat muren, dak en snoeihout zullen worden gerangschikt in dit ontwerp. Dit ontwerp zal de tuin er vol en georganiseerd uit laten zien.

Nieuwe beplantingsmethodes

Nieuwe beplantingsmethodes zien we ook dit jaar. In 2021 zal het publiek een nieuwe beplantingsmethode aannemen. Deze methode houdt in dat niet alles in de grond wordt geplant. In plaats daarvan zullen huiseigenaren grassen gaan planten, die hoger kunnen groeien dan de grond. Het resultaat hiervan is dat elk probleem kan worden aangepakt.

Achtertuin met rondingen

De achtertuin zal worden ontworpen met veel rondingen zullen worden geïmplementeerd in de aanleg van de tuin. Mensen die denken aan het creëren van een aantrekkelijke achtertuin met mooie ronde accessoires die aantrekkelijk zal zijn hebben zeker iets aan deze trend!

Nieuw achtertuin ontwerp

Huiseigenaren die zullen denken aan het creëren van een achtertuin zal heel tevreden zijn met deze. Het resultaat hiervan zal een achtertuin zijn die goed is ingericht en er goed uitziet.Het resultaat hiervan zal een achtertuinontwerp zijn waarbij de tuin kan worden versierd, met bochten en met veel functies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in