Tuinshoppen wordt nog leuker met korting!

0
116
Hangplanten en potten in tuinwinkel

Shoppen met korting is altijd beter dan shoppen voor de volle mep. Helemaal nu het weer wat beter wordt en het ineens begint te kriebelen om in de tuin te gaan werken. Ga jij ook graag naar Intratuin voor je planten, tuingereedschap en al je andere tuinaccessoires? Dan heb ik goed nieuws voor je. Wist je dat je bij Wissel.nl een Intratuin cadeaukaart met korting kunt kopen? Die kaart kun je zelf gebruiken, maar je kunt ‘m ook cadeau doen. Deze Intratuin cadeaukaart is 29 dagen geldig. Precies lang genoeg om er je tuinplanten, binnenplanten, tuingereedschap, huisdierbenodigdheden en nog veel meer van te kopen.

Een cadeaukaart met korting?

Ja, je leest het goed. Je betaalt nog steeds voor een cadeaukaart, maar dan minder dan het bedrag dat op de kaart staat. Zo betaal je voor een kaart van € 10,00 slechts € 9,20. Dit lijkt geen grote korting, maar het is toch 8%. Ben je van plan om flink te gaan winkelen bij Intratuin en verwacht je veel uit te geven? Koop dan, voor je naar het tuincentrum gaat, een Intratuin cadeaukaart van € 75,00 voor maar € 69,00. Kijk! Nu wordt het echt interessant.

Hoe werkt het?

Je schaft zo’n cadeaubon online aan. Je krijgt dan de kortingsbon in je mail. De code kun je in de winkel, bij de kassa, gebruiken, maar ook wanneer je een online bestelling doet. Dat is wel zo gemakkelijk. En je bespaart op deze manier flink!

Wat is het verschil tussen een kortingscode en een cadeaubon?

Voor een kortingscode moet je vaak voldoen aan bepaalde eisen. Je moet een minimaal bedrag besteden of de code geldt alleen op bepaalde dagen of voor bepaalde items. Dat probleem heb je niet met een cadeaubon. Deze kun je altijd, binnen de vooraf afgesproken termijn, inwisselen, voor welk artikel dan ook. Doe er je voordeel mee!