Een glazen kas gebruiken in de tuin: zo doe je dat

0
346

Wanneer je van plan bent om een tuin aan te leggen in een glazen kas, kun je proberen om een aantal goede planten te vinden die je kunt uitproberen en in de glazen kas kunt laten groeien. Dit is slechts één tip om succesvol een glazen kas te gebruiken in de tuin. Waar moet je nog meer aan denken? Lees snel verder voor het antwoord!

Hoe vind je goede planten voor een kas?

Door planten ui te proberen kom je te weten hoe planten zullen reageren en groeien in de glazen kas dan wanneer u aarde gebruikt. Je kunt ook een aantal goede planten kopen en proberen en hen te laten groeien in uw glazen kas. Houd er rekening mee dat sommige planten echt heel duur zijn. Je kunt eventueel ook aantal planten online testen en vinden en ze daarna pas in een kas doen. Kortom: het is een kwestie van uitproberen.

Plantbakken en banken

Een andere optie is om een aantal plantenbakken en banken te vinden om een aantal planten te kweken in een glazen kas. Ze zijn gemaakt van plastic en ook glas, en ze kunnen soms afbreken, dus je kunt een goede plantenbak en bank die is gemaakt van plastic en ook glas hebben.

Hoe zorg je voor planten in een kas?

Om voo planten in een glazen kas te zorgen, kunt u ook enkele richtlijnen opstellen. Je kunt proberen te voorkomen dat je wijnstokken plant die tegen dingen opklimmen, omdat ze uiteindelijk problemen kunnen veroorzaken. Als je geen goed plan hebt, dan is het niet mogelijk om voor je planten te zorgen. Je weet niet wat er gaat gebeuren en wat invloed kan hebben op je planten.

Zorg voor een kas van voldoende grootte

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om voor je planten te zorgen in een glazen kas. De grootte van de glazen kas die je koopt moet bijvoorbeeld groot genoeg zijn voor u om te werken met de planten die je hebt. Een ander ding dat je kunt doen, is om uw planten een soort van hout, zodat er geen manier dat uw planten elkaar kunnen kwetsen.

Laat je planten groeien

Met een glazen kas is het niet echt moeilijk om voor uw planten te zorgen, omdat het in principe hetzelfde is als de grond. Je kunt ze bemesten met de goede meststof, en u kunt ze water geven met de gieter. Het enige verschil is, dat je je planten niet echt kunt beschadigen met een glazen kas. In een glazen kas kun je vochtigheid toevoegen aan planten door het aanbrengen van voldoende water. Daardoor zie je meteen of jouw planten water nodig hebben. Is dat het geval, geef ze dan voldoende water zodat ze sneller groeien. Veel succes met de plantenkas!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in