Hoe onderhoud je decoratie in de tuin?

0
237
Hypericum montanum

Het is van het grootste belang om de decoratie in jouw tuin te beschermen. Koop geen goedkope producten. Je moet de juiste verzorgingstechnieken gebruiken en je moet de planten de juiste verzorging geven, die ze nodig hebben om mooi te blijven. Hoe onderhoud je decoratie in de tuin?

Tip 1: Gebruik de juiste decoratie

Het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je de “juiste” decoratie gebruikt. Koop geen goedkope decoratie. Als u planten gebruikt, koop dan geen decoraties die geen wortels hebben. Decoraties moeten wortels hebben om ze langer in de grond te houden.

Tip 2: Plaats planten op de juiste positie

Zorg ervoor dat de planten worden geplaatst in de juiste positie. Je moet in gedachten houden dat de juiste positie het exacte midden van de pot is. Als u een komvorm gebruikt, is het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de kommen niet scheef staan. Ze moeten volledig waterpas staan.

Zorg voor voldoende water

Decoraties hebben veel water nodig. Waterschotels zijn van het grootste belang om ervoor te zorgen dat u de decoratie op de juiste manier water geeft. Koop geen decoratie die gebruik maakt van een lekkende waterslang. Ze gebruiken de loszittende slangen en geven de decoratie niet genoeg water. Ze lekken water over de hele plek.

Laat de bak gevuld blijven met water

Het is heel belangrijk dat de bakken gevuld blijven met water. Vul de container niet tot het punt dat de wortels barsten. Ze moeten ongeveer op het niveau van de bodem van de pot staan. Ze moeten vochtig zijn. Je kunt de pot regelmatig water geven. Als je geen water geeft, kan de pot uitdrogen.

Kies voor plastic in plaats van hout

Koop geen decoratie waarvan het drainagesysteem uit een stuk hout bestaat. Het moet gemaakt zijn van een plastic type. De kunststof moet sterk genoeg zijn om al het water te kunnen afvoeren. Het plastic gedeelte moet op de rand van de bak worden geplaatst. Een stuk hout kan u helpen het water te dragen en af te voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in