Deze handige hulpmiddelen mogen niet ontbreken in de tuin

0
347
tuinkabouter

Wanneer je een tuin hebt en nog nooit een spade, schop of vork hebt gebruikt, wordt het misschien tijd om te beginnen. Je kunt tuingereedschap kopen bij de meeste bouwmarkten en zelfs bij sommige supermarkten. Ze liggen meestal in de tuinafdeling van de winkel. Dus ga lekker shoppen en haal deze handige hulpmiddelen voor de tuin in huis!

Welk gereedschap in de tuin is onmisbaar?

Wie wil gaan tuinieren moet bepaald gereedschap hebben. Wij hebben ze even voor het gemak voor jou op een rijtje gezet:

Een spade: Een spade is een gereedschap dat wordt gebruikt om gaten te graven en grond te verwijderen. Het is meestal gemaakt van metaal of hout. De metalen spades zijn meestal zwaarder dan de houten spades. De lengte van de spade varieert van één tot anderhalve meter. Hoe langer de spade, hoe dieper het gat dat kan worden gegraven. De handgrepen op de spades variëren in lengte en vorm. Het handvat is meestal van hout of plastic.

Een troffel: Een troffel is een gereedschap dat wordt gebruikt om kleine gaten te graven en deze te vullen met materiaal zoals potgrond. Het is gewoonlijk gemaakt van metaal of hout. De handvatten van de troffels variëren in lengte en vorm.

Een schoffel: Een schoffel is een stuk gereedschap dat wordt gebruikt om grond om te spitten. Het is meestal gemaakt van metaal of hout. Het handvat van de schoffel varieert in lengte en vorm.

Een bijl: Een bijl is een werktuig dat wordt gebruikt om hout te hakken. Het is meestal gemaakt van metaal of hout. Het handvat van de bijl varieert in lengte en vorm. Het blad van de bijl is gemaakt van metaal of hout.

Een hark: Een hark is een werktuig dat wordt gebruikt om grote hoeveelheden grond te verplaatsen. Het is gewoonlijk gemaakt van metaal of hout. De lengte van de hark varieert van één tot drie meter. Het handvat van de hark varieert in lengte en vorm. Er zijn ook verschillende soorten harken, waaronder de standaard tuinhark, de handhark, de vingerhark en de mesthark.

Een vork: Een vork is een werktuig dat wordt gebruikt om onkruid te trekken. Het is meestal gemaakt van hout of metaal. De lengte van de vork varieert van een meter tot een meter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in