Hoe houd je een tuin mooi na de zomer?

0
426
Weigela

De na-zomer staat voor de deur. Hoe zorg je er voor dat jouw tuin ook in de komende maanden mooi blijft? Nou, lees vooral onze tips!

Tip 5: Reken af met muggen

Houd er ook rekening mee dat je het water voor de planten ergens vandaan moet halen. Als het water bevriest zet het uit, dus de planten komen in het water te staan. Als u een vijver, een watertuin of een andere kunstmatige voorziening hebt, denk er dan aan dat dit een broedplaats voor muggen kan zijn. En je kunt verwachten dat de insecten de muggen komen bezoeken terwijl ze zich voeden. Plaats dus ook wat kleefstoffen om dit bezoek te voorkomen en van de muggen af te komen

Schermen

De beste methode om dit te voorkomen is het plaatsen van schermen over de vijvers, zwembaden en elke andere functie. Dit is de beste manier om muggen te vermijden. Zorg er ook voor dat u de schermen afdekt met horren om te voorkomen dat dieren en vogels naar binnen en naar buiten gaan. Gebruik niet alleen schermen in de vijvers en kunstmatige waterpartijen, maar ook in het kunstgras en alle andere decoratieve gebieden.

Tip 6: Gebruik schermen in de tuin

Een ander punt is het gebruik van schermen in de tuin. Ook in de tuin dient u een schermwand te plaatsen om te voorkomen dat vreemden naar binnen en naar buiten gaan. Dit is nodig omdat u niet wilt dat er dieren en vogels loslopen en in uw tuin terechtkomen. U moet er ook voor zorgen dat het scherm niet te dicht bij het huis wordt geplaatst. Als de schermen niet erg ver van het huis staan, kunnen buidelratten en herten gemakkelijk worden aangetrokken. Houd de schermen dus uit de buurt van het huis.

Tip 7: Hou rekening met herten en buidelratten

Iets anders waar u ook rekening mee moet houden is dat de buidelratten, herten en buidelratten wilde dieren en vogels zijn. Ze gebruiken meestal boomtakken en struiken als huis. Dus als de buidelratten, herten en buidelratten een vogelhuisje zien, zullen ze de takken en de boom als hun huis gebruiken. Dit betekent dat het scherm ver van het huis moet worden geplaatst. En u moet de schermen niet te dicht bij het huis plaatsen, omdat de buidelratten, herten en buidelratten zullen denken dat het huis hun thuis is en naar het huis zullen komen.

Waar vind je buidelratten?

Wat u ook moet weten is dat buidelratten, herten en buidelratten graag in boomtakken slapen. Als de buidelratten, herten en buidelratten een boom zien, zullen ze de boom als bed gebruiken. Dus de beste plaats voor de boom is ver weg van het huis. En de beste manier om te voorkomen dat buidelratten, herten en buidelratten de boom als bed gebruiken, is ervoor te zorgen dat er geen takken uit de boom groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in