Waarom zijn lichtslingers geweldig voor je tuin?

0
485

Je kunt wel wat sfeer gebruiken in je tuin of op je terras, maar heb je een laag budget? Kies dan voor sfeerverlichting die doorgaans minder dan twintig euro kost. Lichtslingers zijn een goed voorbeeld. Het zijn kleine lampjes en je kunt ze gemakkelijk ophangen. Welke stijl is het meest geschikt voor lichtslingers? Je leest het in dit artikel.

Decoratie voor in de tuin

Lichtslingers zijn ideaal voor tuindecoratie. Bovendien kunt u het, zolang u een beetje creatief bent, voor alle bewerkingen gebruiken. Bijvoorbeeld door lampen door elkaar te mixen voor een aangenaam en rustgevend effect. Of steek het snoer van de verlichtingslamp in de draadmand met een haakje. Zo maak je zelf een extra lampje om je tuin of balkon beter te verlichten.

Lichtslingers zorgen voor rust en gezelligheid

De lichtslingers geven niet veel licht af en zorgen dus voor een rustige omgeving in de tuin of op het balkon. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een gezellig feestje organiseert met vrienden. Fel licht verhoogt het comfort niet helemaal, maar met verlichting kom je gelukkig nooit problemen tegen. Daarnaast is de verlichting op de foto ook erg mooi. Neem ze bijvoorbeeld op op gevoelige borden op Facebook- of Instagram-pagina’s.

Waar kun je lichtslingers kopen?

Lichtslingers vind je in bijna elke interieurwinkel of bouwmarkt. In de winter worden ze zelfs verkocht als kerstverlichting! Match de sfeerverlichting met je andere kerstversieringen. Een van de voordelen van de lichtsnoer is het lichte gewicht. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk binnen en buiten op te hangen. Je hebt maar een paar schroefhaken nodig. Schroef ze dan in het tuinhek of ergens op het balkon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in